6/1/13

Review - Lioele Triple The Solution BB cream

Ξέρετε πολλές οτι μέσα στο 2012 που βγήκε η πρώτη - στην Ελλάδα - BB cream απο πολύ γνωστή εταιρία, έγινε χαμός ειδικά στα blogs και youtube! Εγώ είχα μάθει για την ύπαρξή τους πολύ καιρό πρίν, μέσα απο κανάλια ξένων youtubers. Έμαθα οτι οι κορεάτικες είναι κορυφή σε αυτό τον τομέα και μου την έδινε που δεν υπήρχαν στην Ελλάδα.
Όταν μου δόθηκε η ευκαιρία να παραγγείλω κι εγώ μια απο αυτές απο το ebay το έκανα αμέσως και επειδή είχα ήδη κάνει μια αρκετά μεγάλη έρευνα, ήξερα ποια ήθελα:

Lioele Triple The Solution BB cream
Lioele Triple The Solution BB cream αριστερά, Lioele Secret Pore Rich Balm δεξιά (review coming soon)

50ml
Τιμή: ~18 ευρώ (περίοδος έκπτωσης) με μεταφορικά
Χώρα προέλευσης: Κορέα
Χρόνος αποστολής-παραλαβής: ~ 20-30 μέρες


ΘΕΤΙΚΑ:
+ Σαν γνήσια BB cream, λειτουργεί σαν ενυδατική κρέμα, primer, foundation, λευκαντική κρέμα και υπόσχεται καλύτερη επιδερμίδα.. Προς το παρόν δεν έχω προσέξει κάποια αλλαγή, αλλά δε με απογοητεύει καθόλου!
+ Έχει απίστευτη κάλυψη!
+ SPF 30 - αντιηλιακό κανονικότατο.
+ Έχει μια πολύ ωραία μυρωδιά. Δεν μπορώ να την περιγράψω! Σαν πούδρα - φρεσκάδα - καθαριότητα - λουλούδια...Κάτι τέτοιο!

ΑΡΝΗΤΙΚΑ
- Έχει μόνο ΜΙΑ απόχρωση..Αν έχετε ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα πιθανότατα θα σας κάνει. Αν είστε μελαχρινές, αφήστε το καλύτερα!
- Μπορεί να φαίνεται λίγο βαρύ στο δέρμα αν χρησιμοποιήσετε μεγάλη ποσότητα.
- Λόγω του ότι περιέχει αντιηλιακό, οι φωτογραφίες με φλας σας κάνουν λίγο φαντασματάκια!

Να σας πω μερικά πράγματα για το δέρμα μου, ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε περίπου αν θα κάνει και για σας: Έχω πολύ ανοιχτόχρωμο, κανονικό προς ξηρό δέρμα, με μερικά σημάδια ακμής και τελευταία μερικά 'ενεργά' σπυράκια. Να πώ οτι τα έντονα σημάδια και σπυράκια δε μπορούν να καλυφθούν με αυτή την bb cream, και με κανένα foundation, τουλάχιστον για μένα..
Την χρησιμοποιώ 2 μήνες τώρα και είμαι πολύ ικανοποιημένη. Είναι οτι πρέπει για καθημερινή χρήση και υποτίθεται οτι αντικαθιστά όλες διαδικασίες που θα κάνατε το πρωί πριν το μακιγιάζ σας!

Δυστυχώς δε μπορώ να βγάλω καλές φωτογραφίες για να σας δείξω, αλλά θα σας παραπέμψω σε ένα μπλογκ που έχει καταπληκτικές φωτό για να δείτε αποτέλεσμα στο δέρμα:
http://www.idaliablog.com/2011/09/lioele-triple-solution-bb-cream-czyli.html

Αυτά! Ελπίζω να μην ξέχασα τίποτα!

2 σχόλια:

  1. Φαίνεται φανταστική και κρίνοντας από την περιγραφή σου νομίζω θα μου καθόταν πολύ καλά γιατί είμαι πολύ ανοιχτόχρωμη και λόγω του μεγάλου δεικτη προστασίας για καλοκαίρι φαίνεται σούπερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ έφτασα στο σημείο να την τσιγκουνεύομαι.. :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...