28/1/13

Review - NYX Matte Lipstick in Summer Breeze

Σήμερα θα κάνω ένα review για ένα κραγιόν της NYX. Το πήρα νομίζω τέλη Αυγούστου και είναι σίγουρα ένα καλοκαιρινό χρώμα, όπως άλλωστε φαίνεται και από την ονομασία του. Λέγεται Summer Breeze και έχει τον κωδικό MLS06.

NYX Matte Lipstick in Summer Breeze (MLS06)

Τα θετικά και τα αρνητικά των καλλυντικών γενικότερα μπορεί να είναι είτε αντικειμενικά, είτε υποκειμενικά, καθώς η καθεμία απο εμάς έχει διαφορετικές απαιτήσεις. Εγώ προτιμώ να αναφέρω γενικά ότι χαρακτηριστικά μπορώ να σκεφτώ, σε όποια κατηγορία και αν ανήκουν.

Τα θετικά:
- Έχει έντονο χρώμα με ένα πέρασμα
- Είναι ματ, αλλά δεν ξηραίνει τα χείλη
- Είναι cruelty free
- Μπορεί να φορεθεί πολύ ωραία και σαν lip stain, εαν απομακρύνετε τη μεγαλύτερη ποσότητα με ένα κομμάτι χαρτί. (Σε αυτή την περίπτωση χρειάζεστε και ένα lip balm)
- Είναι αρκετά οικονομικό
- Έχει πολύ ωραία και βολική συσκευασία

Τα αρνητικά:
- Δεν κάθεται πολύ καλά σε ξηρά χείλη
- Μυρίζει κάπως σαν πλαστικό, σαν barbie!
- Δεν έχει τόσο μεγάλη διάρκεια.
- Η απόχρωση Summer Breeze είναι πολύ φωτεινή και κολακεύει δύσκολα.

Swatch NYX Matte Summer Breeze SML06 με φλας  - Το χρώμα είναι λίγο πιο σκούρο σε ήπιο φωτισμό.

Εγώ προτιμώ να το φοράω σαν lip stain ή σε συνδυασμό με άλλα κραγιόν, γιατί πιστεύω ότι δε με κολακεύει πολύ η έντονή του απόχρωση.
Κοστίζει 6,95 ευρώ. Το αγόρασα απο το κατάστημα NYX της Θεσσαλονίκης.
Θα ήθελα να δοκιμάσω και άλλα χρώματα - πιο σκούρα - απο τα συγκεκριμένα κραγιόν, αλλά προς το παρόν περιμένω να κυκλοφορήσει μια άλλη σειρά με κρεμώδη ματ κραγιόν απο την NYX. Όταν καταφέρω να κάνω κάποια αγορά, θα σας ενημερώσω με νέο ποστ, εδώ, στο Lovely ♥ Reviews.

1 σχόλιο:

  1. Yπέροχο χρώμα, κρίμα αν όντως δε σου πηγαίνει τόσο.. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα χτυπητά ροζ κραγιόν για άνοιξη και καλοκαίρι και έχω καιρό που θέλω να δοκιμάσω τα matte κραγιόν της nyx! Τέλειο review, όπως και όλα όσα έχεις κάνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...