11/1/13

Αγαπημένα προϊόντα για τα χείλη!

Έχω μια μανία με τα χείλη! Θέλω να είναι πάντα χρωματισμένα. Θέλω να είναι πάντα ενυδατωμένα. Τελευταία με το κρύο που έχουμε δεν είναι τόσο εύκολο, ειδικά τώρα που μου τελειώνει το αγαπημένο μου ενυδατικό προϊόν! Θα σας εξηγήσω παρακάτω!

Johnson's Lipcare Mooncare, Revlon Colorstay Lipliner (Red), Aslanis Lip pencil (No204), NYX Soft Matte Lipcream (Amsterdam)

Johnson's Lipcare Mooncare: Το βλέπετε και στην εικόνα οτι το έχω ταλαιπωρήσει πολύ! Το έχω κόψει απο πάνω για να βγάλω και την τελευταία σταγόνα! Πρέπει οπωσδήποτε να περάσω απο τα Hontos Center για να εφοδιαστώ. Η αλήθεια είναι οτι δεν έχω δοκιμάσει και πολλά ενυδατικά προϊόντα εκτός απο τα κλασικά liposan. Αλλά αυτό το προϊόν νομίζω οτι κάνει θαύματα! Το βάζεις το βράδυ πριν κοιμηθείς και ξυπνάς με πολύ απαλά χείλη! Εγώ το βάζω όποτε χρειάζομαι και κατα τη διάρκεια της ημέρας.

Revlon Colorstay Lipliner in Red: Τί να πώ γι'αυτό το μολύβι..; Είναι τέλειο. Δεν έχω δοκιμάσει άλλα χρώματα, αλλά το συγκεκριμένο γράφει εντονότατα και μένει στα χείλη για ώρες! Το φοράω και μόνο του σαν κραγιόν και μου αρέσει πολύ. Είναι βέβαια ματ και ξηραίνει τα χείλη. Χρειάζεται ενυδάτωση πριν και μετά.

Aslanis Lip pencil in 204: Το συγκεκριμένο μολύβι το αγόρασα -με έκπτωση- περίπου 5 ευρώ νομίζω. Τελικά ήταν πολύ καλή αγορά καθως γράφει πολύ ωραία και με έχει βολέψει πολύ. Είναι λίγο πιο σκούρο απο το φυσικό χρώμα των χειλιών μου.


Απο αριστερά: Revlon Colorstay Lipliner (Red) , Aslanis Lipliner (204), Mac (Pink Plaid), NYX Soft Matte Lipcream (Amsterdam)


NYX Soft Matte Lip Creams: Και δεν αναφέρω το χρώμα εδώ γιατί, αν και το λατρεύω, ο λόγος που μου αρέσει είναι η υφή και γενικά το αποτέλεσμα που έχει στα χείλη. Περιμένω την ευκαιρία να αγοράσω και άλλα χρώματα! Είναι, αρχικά, λαμπερό όταν το τοποθετείς στα χείλη και έχει ευχάριστο άρωμα, σαν βούτυρο-βανίλια! Σε δύο λεπτά στεγνώνει και κάθεται ματ στα χείλη. Χρειάζεται βέβαια ενυδάτωση πριν και μετά. Προσωπικά μου αρέσει πολύ και είναι ίσως το αγαπημένο προϊόν ΟΛΩΝ. Το μόνο αρνητικό είναι οτι δεν έχει τόσο πολύ διάρκεια όση θα περίμενες απο ένα ματ προϊόν.

MAC Matte Lipstick in Pink Plaid: Υπέροχο. Ωραίο χρωματάκι. Αυτό που λέμε "σαν τα χείλη σου αλλα καλύτερο"! Ματ αποτέλεσμα, δεν ξεραίνει όμως τα χείλη. Μου αρέσει ακόμα και η μυρωδιά του..Το αρνητικό βέβαια είναι η τιμή του. Αλλά αν σκεφτείς οτι παίρνεις ένα καλό κραγιόν το οποίο δεν περιέχει και βλαβερά συστατικά (Το συγκεκριμένο τουλάχιστον το 'χω ψάξει) λες οκ. Αλλά με 18 ευρώ το καθένα.. θα έχω μόνο ένα!

Αυτά προς το παρόν. Το μόνο σίγουρο είναι οτι στο κοντινό μέλλον θα έχω τουλάχιστον ένα Johnson's Lipcare και ένα Soft Matte Lipcream ακόμα!


4 σχόλια:

  1. βλέπω στη wish list σου matte lip pencil Inglot....εγώ έχω το 22 και όλο το χειμώνα το φορούσα συνέχεια, είναι ένα από τα προϊόντα που λατρεύω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαίνεται τέλειο! Δεν το έχω δει απο κοντά ακόμα, αλλά το έχω δει σε blogs και μου φάνηκε υπέροχο! Και τώρα το επιβεβαιώνεις εσύ! Ευχαριστώ για το σχόλιο σου! :)

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα! Ήθελα να σε ρωτήσω το μολύβι Aslanis Lip pencil in 204 που μπορώ να το βρω?
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. hi!

    I am looking to find ASlanis lip pencils in Athens/Greece. wher can I? I live in Glyfada, Thank you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...