1/3/13

Review - Erre Due Deep Black Kajal

Σήμερα σας έχω ένα review για το μαύρο μολύβι ματιών της Erre Due. Έψαχνα ένα μολύβι που να μπορώ να το χρησιμοποιώ στο εσωτερικό των ματιών, χωρίς να τρέχει προς τα κάτω ή προς τις άκρες των ματιών. Το συγκεκριμένο, μου το σύστησαν ως ένα τέλειο κατάμαυρο μολύβι που ΔΕΝ μουτζουρώνει. Και θα σας εξηγήσω τί έγινε παρακάτω..

Erre Due - Deep Black Kajal

Το αγοράζω, λοιπόν, το δοκιμάζω, και αρχικά σκέφτομαι "Ουάου είναι όντως κατάμαυρο και γράφει πανεύκολα!ΤΕΛΕΙΑ".. Δε προλαβαίνει να περάσει ένα 10λεπτο και κοιτάω στον καθρέπτη και τι βλέπω.. Έχει ήδη μουτζουρωθεί κάτω και στην άκρη του ματιού! Μουτζουρώνει πιο πολύ και από το άλλο μολύβι που χρησιμοποιούσα και παραπονιόμουν!
Για να μη τα πολυλογώ άλλο πράγμα έψαχνα, άλλο πράγμα βρήκα. Είναι μάλλον πολύ καλό για smokey eyes, αλλά ακόμα κι αν δε θέλετε smokey eyes, θα σας τα κάνει από μόνο του!

ΕΞΗΓΗΣΗ του φαινομένου: Η Erre Due άλλαξε τη σύσταση και τη συσκευασία του μολυβιού που μου σύστησαν. Το παλιό -χρυσό και πάλι- μολύβι είχε λίγο διαφορετική όψη, και ήταν σταθερό. Κάτι που δυστυχώς δεν θα μπορέσω να σας το επιβεβαιώσω, καθώς μάλλον δεν κυκλοφορεί πια.

Τέλος πάντων, εγώ όταν αγοράζω κάτι δε θέλω να πηγαίνει χαμένο, οπότε έχω βρει τρόπο να το χρησιμοποιώ και να είμαι ικανοποιημένη. To χρησιμοποιώ μόνο στο πάνω μέρος του ματιού και το σβήνω ελαφρά με ένα πινελάκι με γωνία (Συγκεκριμένα το πινέλο για gel liner της essence). Σβήνει πανεύκολα, όπως βλέπετε και στην εικόνα παρακάτω.

Το μολύβι ματιών της Erre Due σβησμένο απαλά με το χέρι.
Παρ' όλο που προσωπικά απογοητεύτηκα από το συγκεκριμένο μολύβι, γιατί το αγόρασα μόνο και μόνο γιατί ήθελα ένα σταθερό liner για το εσωτερικό των ματιών, δεν είναι δίκαιο να μην αναφέρω και κάποια θετικά που έχει.

Θετικά:
+ Πολύ έντονο μαύρο χρώμα, ακόμα και στο εσωτερικό των ματιών.
+ Μαλακό, δεν χρειάζεται να το πατήσετε για να βγάλει χρώμα.
+/- Σβήνει πανεύκολα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για smokey eyes και ίσως και ως μαύρη σκιά.

Αρνητικά:
- Δεν είναι καθόλου σταθερό.

Αυτά! Θα επιστρέψω σύντομα με άλλο ένα post!

2 σχόλια:

  1. Είχα κάποια μολύβια της Erre Due και ομολογώ ήταν καταπληκτικά! Κρίμα που άλλαξαν την σύνθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...