26/4/14

Review - Golden Rose Velvet Matte - Οικονομικά κραγιόν

Γεια σας

Σήμερα σας έχω ένα review για τα πολυαγαπημένα μου ματ κραγιονάκια, τα Velvet Matte από την Golden Rose! Έχει γίνει χαμός στο διαδίκτυο για αυτά κι αν δεν τα έχετε δοκιμάσει ήδη, χάνετε!
Χαμηλή τιμή, πολύ καλή διάρκεια, απίστευτη απόδοση. Αν δεν πειστήκατε ακόμα, διαβάστε παρακάτω το full review που ετοίμασα για εσάς!

Golden Rose - Velvet Matte Lipsticks (#11, #04)

Disclaimer:
Τα πιο δύσκολα review είναι αυτά που αφορούν κραγιον. Είναι τόσο δύσκολο να τραβήξεις μια φωτογραφία που δείχνει την πραγματική απόχρωση του κραγιον! Άφησα απ' έξω πολλές φωτογραφίες οι οποίες έδειχναν εντελώς λάθος τα χρώματα και κράτησα αυτές που ταιριάζουν περισσότερο. Ακόμα κι έτσι όμως:
Τα χρώματα που βλέπετε δεν ανταποκρίνονται 100% στην πραγματικότητα.


Η συσκευασία είναι πλαστική, αλλά καλής ποιότητας και πολύ όμορφη. Το χρώμα της είναι ματ μπορντό-μοβ και έχει χρυσά γράμματα. Το καπάκι κλείνει καλά και δεν χρειάζεται να φοβάστε να τα κουβαλήσετε στην τσάντα σας. Το κραγιον που περιέχει ζυγίζει 4,2 γρ και είναι Paraben free. Έχει, επίσης, μια ευχάριστη διακριτική μυρωδιά που θυμίζει βανίλια.

Golden Rose - Velvet Matte Colour 11 and color 04

Η υφή τους είναι τέλεια! Είναι ματ αλλά χωρίς να ξηραίνουν τα χείλη. Απλώνονται πανεύκολα και έχουν απίστευτη απόδοση χρώματος. Από διάρκεια τα πάνε καλά, αφού μένουν στα χείλη για αρκετές ώρες. Βέβαια αρχίζει να ξεθωριάζει το χρώμα όσο πίνετε ή όσο τρώτε. Αλλά και πάλι δεν φεύγει τελείως.

Το σχήμα του ίδιου του κραγιόν αρχικά μπορεί να σας φανεί λίγο περίεργο. Όταν το χρησιμοποείτε τις πρώτες φορές έχει μια αρκετά έντονη "μύτη" στην άκρη (Δεν φαίνεται στις φωτογραφίες, γιατί είναι ήδη χρησιμοποιημένα). Έμενα μου άρεσε αυτό, γιατί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις στις άκρες των χειλιών σου, σχεδόν σαν μολύβι χειλιών! Μια φίλη μου όμως δυσκολεύτηκε λίγο στην εφαρμογή του. Όπως και να 'χει, η μύτη αυτή πέφτει πολύ σύντομα από τη χρήση.

Ας προχωρήσουμε τώρα στα χρώματα. Εγώ αρχικά επέλεξα το χρώμα #11, το οποίο το βρήκα σε μαγαζάκι της γειτονιάς μου και το πλήρωσα 4,50 ευρώ. Μετά επισκέφθηκα ένα άλλο μαγαζί και διάλεξα το #04, που μου κόστισε 4 ευρώ.

Golden Rose - Velvet Matte Lipsticks  #11 και #04 (Φυσικό φως, Τεχνητό φως και Φλας)

Το #11 είναι ένα πολύ έντονο κόκκινο-φουξ χρώμα, τέλειο για βραδινή έξοδο. Είναι ακόμα πιο σκούρο και πιο έντονο στην πραγματικότητα.

Το #04 με εντυπωσίασε πολύ όταν το είδα σε ένα ξένο βιντεάκι. Είναι κι αυτό πολύ έντονο κόκκινο-κοραλλί χρώμα, που όμως έχει και ροζ υποτόνους μέσα. Είναι κι αυτό πολύ πιο σκούρο και έντονο στην πραγματικότητα.

Παρακάτω σας έχω μια "πειραγμένη" φωτογραφία. Έχω αλλάξει τον κορεσμό των χρωμάτων μπας και φανεί καλύτερα το χρώμα. Κάτι έγινε...

Με αλλαγές στον κορεσμό - Changed Saturation
Πιστεύω οτι η τελευταία φωτογραφία δείχνει λίγο καλύτερα τα χρώματα. Παίζει όμως ρόλο και η οθόνη του κινητού/υπολογιστή σας!

Αυτό ήταν λοιπόν το review μου. Πάμε τώρα να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά:

Θετικά:
+ Τέλεια απόδοση
+ Καλή διάρκεια
+ Πολύ οικονομικά
+ Paraben Free
+ Ωραία συσκευασία

Αρνητικά:
Τίποτα!

Θα τα ξανααγόραζες;
Ναι! Ανυπομονώ να δοκιμάσω κι άλλα χρώματα.

Σας τα συστήνω, λοιπόν!
Θα τα βρείτε στην τιμή των 4,00 ευρώ (κανονικά). Υπάρχουν και υψηλότερες τιμές, όμως, γι' αυτό κανονίστε!

Εσείς τα δοκιμάσατε; Ποια χρώματα έχετε;
Τα λέμε σε νέο ποστ, σύντομα!


Lovely ♥ Reviews

 

 

7 σχόλια:

  1. Και οι δύο αποχρώσεις που διάλεξες ειναι ανοιξιάτικες και φωτεινές :) Γράφουν φανταστικά αυτα τα κραγιον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχω ακούσει και από άλλα blogs πολύ καλά λόγια! Τα χρωματάκια που επέλεξες είναι τόσο ανοιξιάτικα! Εγώ τα έχω βρει στην ερμού 5 ευρό αλλά δεν έχω πάρει γιατί έχω ακούσει ότι υπάρχουν και καταστήματα που τα πουλάνε 2,5 ευρώ αλλά δεν τα έχω βρει ακόμη.. όταν τα πάρει το μάτι μου σίγουρα θα τα τιμήσω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 2,5 ευρώ!; Μακάρι να τα έβρισκα τόσο φθηνά! Αν τα βρείς σε αυτή την τιμή πες μας! :D

      Διαγραφή
  3. Εχω το 13 , 04 και το 27 και τα εχω λατρεψειι!! *.*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρόσφατα συζητούσα με μια φίλη για τα προϊόντα της Golden Rose. Η εταιρεία είναι τουρκική αν δεν κάνω λάθος. Όσα προϊόντα δοκίμασα, μου άφησαν καλές εντυπώσεις και τα ξαναπήρα. Πριν από δύο χρόνια είχα δοκιμάσει (αρχικά με δυσπιστία) ένα σκούρο κόκκινο βερνίκι της συγκεκριμένης εταιρείας. Τόσο λαμπερό και γεμάτο χρώμα δεν είχα ξαναδεί σε βερνίκι! Με δύο στρώσεις το χρώμα έδειχνε και δεν ξεφλούδιζε γρήγορα (χωρίς να βάλω top coat). Μου κράτησε σχεδόν μια βδομάδα. Ακόμα και η μαμά μου, που γενικά δεν βάφεται, δεν φτιάχνει νύχια, δεν ασχολείται με αυτά, το πήρε και έβαψε τα νύχια της. Τον τελευταίο καιρό ψάχνω ένα καλό ματ σκούρο κόκκινο κραγιόν, αλλά προβληματίζομαι, γιατί τα περισσότερα ματ ξηραίνουν τα χείλη και μετά από λίγη ώρα το αποτέλεσμα είναι αντιαισθητικό (φαίνεται το ξεφλουδισμένο δέρμα κάτω από το κραγιόν). Η φίλη μου πρότεινε να δοκιμάσω τα κραγιόν της golden rose. Τώρα που διαβάζω αυτή την ανάρτηση, πείθομαι περισσότερο. Θα πάω να αγοράσω αύριο κιόλας!! Ευχαριστώ πολύ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επίσης για τα ξηρά χείλη επειδή έχω και εγώ το ίδιο θέμα κάνε μια φορά την εβδομάδα scrub με λάδι και ζάχαρη και πριν βάλεις το ματ κραγιόν βάζε από κάτω liposan, κάνει καλή δουλειά ;)

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...