18/4/14

Haul - JUMBO Beauty!

Γεια σας!

Καταρχάς, καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλες σας!
Εγώ επέστρεψα, επιτέλους, με ένα beauty post μετά απο πολύ καιρό απουσίας! Πριν λίγο καιρό πήγα στα JUMBO για να αγοράσω ένα βουρτσάκι για το πρόσωπο. Το είχα δει σε άλλα beauty blogs και είχα ζηλέψει. Πήρα όμως και 2 πραγματάκια παραπάνω (μιας που η τιμή τους ήταν πολύ χαμηλή)!

JUMBO Haul


Πάμε να τα δούμε, λοιπόν, ένα-ένα:


Jumbo Beauty Cosmetics - Σετ Στυλό Διακόσμησης Νυχιών

Πινέλα νυχιών

Πρόκειται για πολύ λεπτά πινελάκια με τριχούλες Τα συγκεκριμένα τα αγόρασα για δύο λόγους. Χρησιμοποιώ το πινελάκι με τη μεσαία μύτη για να κάνω το eyeliner μου. Βλέπετε το τελευταίο στα δεξιά, που είναι λίγο μαυρισμένο. Τα υπόλοιπα τα χρησιμοποιήσω για τα νύχια! Προσπαθώ να κάνω σχεδιάκια, αλλά και διορθώσεις των γραμμών του γαλλικού.
ΤΙΜΗ: 1,99 ευρώ

_________________________________________________________________________________


Travel Kit - Σετ Μπουκαλάκια

Μπουκαλάκια DIY

Αυτά τα μπουκαλάκια βοηθούν πολύ στη μεταφορά υγρών και κρεμών στα ταξίδια! Βάζεις ακριβώς όση ποσότητα θα χρειαστείς και φεύγεις! Επίσης, χρησιμεύουν στα DIY που κάνω τελευταία! Περιέχει 3 βαζάκια για κρέμα, 2 μπουκαλάκια με 2 αντλίες απλές και 2 αντλίες σπρέι. Επίσης περιέχει 2 χωνάκια για γέμισμα των μπουκαλιών!
ΤΙΜΗ: 1,99 ευρώ

_________________________________________________________________________________

Βούρτσα Καθαρισμού Προσώπου

Βουρτσάκι καθαρισμού προσώπου

Την χρησιμοποήσα ήδη αρκετές φορές και έχω να πω οτι κάνει πολύ καλή δουλειά στον καθαρισμό του προσώπου το βράδυ. Οι τριχούλες του είναι πολύ μαλακές, αλλά κάποιες στιγμές νιώθω ένα ελαφρό γρατζουνισματάκι. Προσπαθώ να μην το πατάω πολύ. Το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ, και μόνο όταν έχω φορέσει μεικαπ εκείνη τη μέρα. Δεν χρειάζεται να ταλαιπωρούμε το δέρμα μας παραπάνω εαν δεν έχουμε πολύ "βρωμιά" στο πρόσωπό μας. Το βουρτσάκι καλύτερα να μην είναι βρεγμένο γιατί πιτσιλάει τα μάτια όσο το τρίβουμε στο πρόσωπο!
ΤΙΜΗ: 0,79 ευρώ

Για όσες ενδιαφέρονται, στο κατάστημα υπάρχουν και δύο ηλεκτρικές βούρτσες καθαρισμού προσώπου, παρόμοιες με το clarasonic mia. Κοστίζουν 4 και 5 ευρώ! Εγώ θα πάω να πάρω κι ένα τέτοιο όταν βολέψει!


Αυτά! Είμαι πολύ χαρούμενη με τις αγορές μου! Πήρα τόσα χρήσιμα πραγματάκια και πλήρωσα μόλις 5 ευρώ! Αν σας ενδιαφέρει να κάνω ένα πιο συγκεκριμένο review για κάποιο απο τα προϊόντα που ανέφερα, γράψτε μου απο κάτω στα σχόλια!
Τα λέμε σύντομα!

Και πάλι...    Καλό Πάσχα


Lovely ♥ Reviews

6 σχόλια:

  1. Τα πινελάκια για τα νύχια τα πήρα κι εγώ εχθές,θα τα βάλω σε Post !!!!Πολύ όμορφα όλα!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βουρτσάκι από τα Jumbo έχει γίνει must!!! Με γεια σου!!!
    Καλό Πάσχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα 2 τελευταια τα χω και γω!!τα μπουκαλακια βολευουν τοσο πολυυυ!!και το βουρτσακι κανει πολυ καλη δόυλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όντως! Το πρόσωπό μου έχει γίνει πολύ πιο λείο και απαλό απο τότε που αρχισα να το χρησιμοποιώ!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...