5/5/14

Review - Garnier Hydra Match (Orange)

Γεια σας!

Σήμερα σας έχω ένα review για μια ενυδατική που αποφάσισα να δοκιμάσω: την Hydra Match από την Garnier.
Κυκλοφορεί σε 4 χρώματα:
  • Πορτοκαλί, για τις θαμπές και κουρασμένες επιδερμίδες.  
  • Ροζ, για τις ξηρές και ευαίσθητες επιδερμίδες, 
  • Μπλε, για κανονικές και μικτές επιδερμίδες, και 
  • Πράσινη, για μικτές και λιπαρές επιδερμίδες.

 
Εγώ ήμουν ανάμεσα στις τρεις πρώτες . Κι αυτό γιατί νιώθω το δέρμα μου να αλλάζει συνέχεια. Τελευταία, όμως, βλέπω ότι η επιδερμίδα μου έχει αρχίσει να φαίνεται κάπως κουρασμένη και θαμπή. Οπότε επέλεξα την πορτοκαλί.
Την αγόρασα από το σούπερ μάρκετ και η τιμή της ήταν πάνω-κάτω 6 ευρώ. Έρχεται σε ένα μικρό, πορτοκαλί, πλαστικό βαζάκι με "μοντέρνο" σχήμα και το περιεχόμενο έχει βάρος 50ml.




Η κρέμα έχει τη μορφή τζελ. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια υφή! Έχει ένα ελαφρύ πορτοκαλί χρώμα, αλλά πολύ έντονο άρωμα. Όσες είστε ευαίσθητες στα αρώματα, ίσως θα δυσαρεστηθείτε. Μυρίζει εσπεριδοειδή σε συνδυασμό με...οινόπνευμα! Και όχι άδικα, γιατί όντως περιέχει alcohol, και μάλιστα είναι το τρίτο συστατικό της

Επίσης, αν δείτε προσεκτικά θα παρατηρήσετε ότι έχει shimmer μέσα. Δεν γνωρίζω σε τι χρησιμεύουν ακριβώς. Μάλλον βοηθάνε στο να "κρύψουν" τη θαμπάδα της επιδερμίδα. Πάντως, όταν την φοράτε δεν φαίνεται τίποτα.



Από ενυδάτωση τώρα... Πιστεύω ότι ενυδατώνει λιγότερο από όσο χρειάζομαι. Χρειάζεσαι πολύ μικρή ποσότητα για όλο το πρόσωπο και μόλις την απλώσεις νιώθεις ότι απορροφάται (ή εξατμίζεται;!) πολύ γρήγορα. Το καλό είναι ότι νιώθεις το πρόσωπό σου έτσι όπως πρέπει. Ούτε τραβάει, ούτε νιώθεις λιπαρή. Απλά παρατήρησα ότι τα ξηρά σπυράκια/σημαδάκια μου παραμένουν ξηρά ακόμα και μετά την ενυδάτωση με αυτή την κρέμα.

Την χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 βδομάδες. Πάντα πριν βαφτώ, και συνήθως το βράδυ πριν κοιμηθώ. Όταν νιώσω ότι χρειάζομαι περισσότερη ενυδάτωση το βράδυ, χρησιμοποιώ αμυγδαλέλαιο.

Αυτά για την κρέμα! Για να ανακεφαλαιώσουμε τώρα:

Θετικά:
+ Δεν αφήνει λιπαρότητα
+ Απορροφάται γρήγορα
+ Οικονομική τιμή
+ Δεν περιέχει parabens

Αρνητικά:
- Έντονη μυρωδιά/Περιέχει άρωμα
- Περιέχει οινόπνευμα
- Δεν ενυδατώνει σε βάθος
- Δεν έχει SPF

Θα την ξανααγόραζες;
Όχι. Δεν ξέρω καν αν θα την χρησιμοποιήσω μέχρι να τελειώσει, γιατί δεν ενθουσιάζομαι με την ιδέα ότι βάζω οινόπνευμα στο πρόσωπό μου. Πιστεύω ότι υπάρχουν έτσι κι αλλιώς πολύ καλύτερες ενυδατικές σε ανάλογες τιμές.

Αυτά από εμένα!

Εσείς έχετε δοκιμάσει ενυδατική που περιέχει οινόπνευμα; Τι εμπειρίες έχετε;
Τα λέμε σύντομα σε νέα ανάρτηση!

Lovely ♥ Reviews

 

6 σχόλια:

  1. χαχα!Μόλις έκανα review για την πράσινη!!
    αυτήν εδώ την χρησιμοποίησα σε δειγματάκι και μου άρεσε για το πρόσωπο μου,μιας και δεν αφήνει λιπαρότητα,αλλά όντως γιατί οινόπνευμα??

    Ωραίο review!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αληθεια περιεχει οινοπνευμα/??γιατι?υποτιθεται ειναι για κουρασμενη και θαμπη επιδερμιδα..και μενα δεν μου αρεσε αυτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εχω δοκιμάσει την πράσινη, και δε μου άρεσε καθόλου !!! Σε μένα ήταν πολυ λιπαρά και δεν απορροφούνταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...