15/5/14

Review - Catrice Concealer

Γεια σας!

Σήμερα σας έχω ένα review για ένα πολύ οικονομικό κονσιλερ: το Camouflage Cream από την Catrice. Το αγόρασα απο τα Hondos Center και το έχω 2 μήνες περίπου. Έχω σχηματίσει μια ολοκληρωμένη γνώμη γι' αυτό και θέλω να την μοιράστώ μαζί σας. Πάμε να το δούμε.



Καταρχήν, σας ζητώ συγνώμη για την εμφάνισή του! Το 'χω λιώσει κυριολεκτικά!
Έρχεται σε μια πολύ ωραία μαύρη, πλαστική συσκευασία. Θυμίζει high end προϊόν. Δυστυχώς, όμως, μου έπεσε και έσπασε το καπάκι του.Οπότε προσοχή, γιατί μετά γίνεται κάπως άβολο.
Περιέχει 3 gr προϊόντος και κοστίζει 3,30 ευρώ.

Έχω την απόχρωση 010 , που είναι και η πιο ανοιχτόχρωμη. Μου ταιριάζει πάρα πολύ καλά σαν χρώμα. Όσον αφορά την υφή, είναι "παχύ" αλλά και πολύ κρεμώδες ταυτόχρονα. Μόλις το αγγίξετε με το δάχτυλό σας, νιώθετε ότι λιώνει. Πολύ πιο κρεμώδες και απαλό από το Camouflage Cream της Artdeco που θα βρείτε εδώ.

Η κάλυψη που παρέχει είναι πολύ καλή!
Το απλώνω πάνω σε μεμονωμένα σπυράκια και σημάδια με ένα πολύ πολύ λεπτό πινέλο, και μετά το ταμπονάρω με το δάχτυλο για να κάνω σωστό blending. Σε περιοχές με πολλά σημάδια το απλώνω με τα δάχτυλα ταμποναριστά για να έχω την καλύτερη δυνατή κάλυψη.
Για κάτω απο τα μάτια κάνει επίσης καλή δουλειά. Κάποιες κοπέλες το θεωρούν βαρύ για την περιοχή των ματιών. Εγώ όμως το χρησιμοποιώ άνετα. Δεν μου κάθεται στις γραμμές. Η μόνη περιοχή που έχω παρατηρήσει οτι κάνει γραμμές είναι στις άκρες της μύτης. Οπότε εκεί αποφεύγω να το χρησιμοποιώ.


Το αποτέλεσμα που αφήνει δεν είναι ακριβώς ματ, αλλά πλησιάζει. Μπορεί να ενισχύσει την όψη των ξηρών σημείων, γι' αυτό είναι καλό να χρησιμοποιείτε μια καλή ενυδατική ή και ένα καλό primer πριν βάλετε το κονσίλερ.
Η διάρκειά του είναι καλή. Αν χρησιμοποιήσετε και πούδρα από πάνω για να το σετάρετε θα σας κρατήσει σίγουρα 8ωρο. Με την προϋπόθεση ότι δεν αγγίζετε το πρόσωπό σας. Εγώ επειδή έχω ξηρό δέρμα δεν χρησιμοποιώ αρκετή πούδρα, οπότε το προϊόν δεν κολλάει καλά πάνω στο δέρμα μου. Η διάρκεια, όμως, παραμένει καλή, με την έννοια ότι όταν γυρίζω σπίτι είμαι ικανοποιημένη από την κάλυψη, ακόμα κι αν έχει ξεθωριάσει λίγο.

Αυτά είχα να σας πω. Πάμε για τα θετικά και τα αρνητικά τώρα:

Θετικά
+ Πολύ καλή κάλυψη
+ Πολύ οικονομικό
+ Καλή διάρκεια
+ Κατάλληλο για όλες τις ατέλειες
+ Αρκετή ποσότητα

Αρνητικά
- Κάπως εύθραυστη συσκευασία
- Μπορεί να κάνει γραμμές σε κάποια σημεία. (Εμένα κάνει στις άκρες της μύτης)

Θα το ξανααγόραζες;
Σίγουρα ναι!

Όπως βλέπετε είμαι πολύ ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο κονσίλερ. Δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να βρίσκεις τόσο καλά προΪόντα μακιγιάζ σε τόσο χαμηλή τιμή! Θα δοκιμάσω σίγουρα κι άλλα προϊόντα από την Catrice και πιστεύω ότι δεν θα με απογοητεύσουν.
Εσείς έχετε δοκιμάσει κάτι από Catrice που θέλετε να μας προτείνετε;
Θα τα ξαναπούμε σύντομα σε νέα ανάρτηση!

Lovely ♥ Reviews

 

 


3 σχόλια:

  1. Έχεις Tag :) Ελπίζω να το κάνεις : http://mitsakicherryblossom.blogspot.gr/2014/05/tag-would-you-rather-beauty-edition.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με έπισες να το δοκιμάσω αυτό το προιόν κάνοντας μια βολτα στο blog σου!έχω δοκιμάσει και εγώ ένα προιόν catrice και είναι τέλειο!είναι η κρέμα για τις κοκκινίλες σε πράσινο χρώμα εαν θες δες στο στο Blog Μου!είναι πολύ καλά προιόντα όλα,ακούω και τα καλύτερα!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...