9/8/13

Review - Seventeen Pro Liner - Liquid Eyeliner

Γεια σας!
Σήμερα σας έχω ένα review για ένα προϊόν που έχω εδώ και πολύ καιρό και είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη χρήση του. Πρόκειται για το υγρό eyeliner της Seventeen, το Pro Liner.

Seventeen Pro Liner eyeliner in Black black



Είναι ένα υγρό eyeliner που έρχεται σε μια όμορφη, μαύρη, βολική συσκευασία. Περιέχει 2,5ml προϊόντος και θα το βρείτε περίπου στα 8 ευρώ. Είναι το χρώμα Black Black, δηλαδή πολύ έντονο μαύρο. Έρχεται επίσης σε μωβ (Eggplant) και πράσινο (Olive) χρώμα.

Η διάρκεια ζωής του είναι 6 μήνες. Εγώ το έχω πάρα πολύ καιρό (μη με μαλώσετε, αλλά το έχω σίγουρα πάνω απο χρόνο), και είναι ακόμα σαν καινούργιο! Δεν το χρησιμοποιώ πολύ συχνά βέβαια, και έτσι δεν μου έχει τελειώσει.




Το πινελάκι του είναι κάπως σκληρό, αλλά απαλό. Όπως βλεπετε και στην παρακάτω φωτογραφία, η άκρη του μοιάζει με μαρκαδοράκι και αυτό βοηθάει αρκετά στο σχηματισμό μιας ευθείας γραμμής. Για εμένα είναι το ιδανικό πινέλο για αρχάριες. Μαζεύει, όμως, αρκετό προϊόν επάνω, γι' αυτό εγώ προτιμώ να το σκουπίζω στις άκρες του δοχείου για να έχω ακριβώς την ποσότητα που θέλω.

Το ίδιο το υγρό, τώρα, είναι πάρα πολύ μαύρο. Αρχικά έχει ένα glossy εφέ, αλλά στεγνώνει εντελώς ματ. Χρειάζεται μόλις ένα λεπτό να στεγνώσει εντελώς, και όταν στεγνώσει είναι αρκετά σταθερό.

Το eyeliner μισοστεγνωμένο
Το eyeliner εντελώς στεγνό


Στην παρακάτω φωτογραφία έκανα ένα τεστ για εσάς. Μετά την εφαρμογή, ακριβώς μετά το στέγνωμα, το έτριψα με το δάχτυλό μου. Αρχικά δεν έγινε καμιά μουτζούρα, αλλά μόλις ίδρωσε το δάχτυλό μου, μουτζούρωσε λίγο τριγύρω και έφυγε το έντονο μαύρο χρώμα.
Το Pro Liner δεν ισχυρίζεται ότι είναι αδιάβροχο, οπότε για εμένα είναι πάρα πολύ σταθερό για κανονικό υγρό eyeliner. Ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.


Το eyeliner μετά απο αρκετά έντονο τρίψιμο (2 λεπτά μετά την εφαρμογή)

Το συγκεκριμένο προϊόν ήταν το πρώτο καλλυντικό που δοκίμασα ποτέ απο την Seventeen. Το είχα συστήσει και σε μια φίλη μου και έμεινε πολύ ευχαριστημένη. Πρόσφατα δοκίμασα και ένα δεύτερο: την μάσκαρα X-Traordinaire (δείτε το review μου εδώ). Μου άρεσαν και τα δύο πάρα πολύ και έχω σχηματίσει μια πολύ καλή γνώμη για την εταιρεία. Ανυπομονώ, τώρα, να δοκιμάσω και κάποιο απο τα ματ κραγιόν της, για τα οποία ακούω τα καλύτερα!

Πάμε, όμως, να δούμε τώρα τα θετικά και τα αρνητικά του Pro Liner:

Θετικά
+ Πολύ έντονο, ματ μαύρο χρώμα
+ Αρκετά σταθερό
+ Καλή τιμή
+ Βολικό πινελάκι
+ Δεν δοκιμάζεται σε ζώα

Αρνητικά
 Τίποτα!

Θα το ξανααγόραζες;
Ναι, πιστεύω πως είναι ένα πολύ καλό eyeliner σε καλή τιμή.


Εσείς έχετε δοκιμάσει το συγκεκριμένο eyeliner;
Γράψτε απο κάτω την δική σας εμπειρία με αυτό το προϊόν.
Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα!

Lovely ♥ Reviews

 

 



12 σχόλια:

  1. το έχω δοκιμάσει κι εγώ σε πολλά χρώματα. το έχω σε μαύρο, μωβ και πράσινο (νομίζω το ίδιο με το δικο σου). Είμαι πολύ ευχαριστημένη, είναι πολύ εύκολο στη χρήση και είναι και πολύ σταθερό όχι σαν κάτι λάινερ νερουλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου! Χαίρομαι που σε βόλεψε κι εσένα :)

      Διαγραφή
  2. αχαχα τώρα παρατήρησα ότι έχεις το μάυρο! διάβασα βιαστηκα και σε μια φώτο φαινόταν πράσινο σκούρο! εχεχε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα κι εμένα μου φάνηκε κάπως πράσινο στις φωτογραφίες αφότου διάβασα το σχόλιό σου!

      Διαγραφή
  3. Τέλειο φαίνεται! Υπέροχο και άκρως αναλυτικό post!! :) Μου φαίνεται πως με την επόμενη βόλτα στα Hondos θα αρχίσω φλερτάκι με την μοβ απόχρωση!! :P Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ!!! Ναι, ρίξε μια ματιά, πιστεύω θα σου αρέσει!

      Διαγραφή
  4. polu kalo fainetai!
    Se exw kanei tag sto blog mou. Sou afhnw to link.

    http://iwannaja.blogspot.gr/2013/08/tag-10-things-about-me.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. χρησιμοποιώ ακριβώς το ίδιο. το έχω λατρέψει και εγώ! είναι πολύ σταθερό και έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος! σίγουρα θα το ξαναπάρω αφότου τελειώσει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σε βόλεψε κι εσένα! Είναι πολύ καλό προϊόν!

      Διαγραφή
  6. το eyeliner ειναι στα 8.10 ευρω, το αγορασα χθες! δεν το εχω δοκιμασει ακομα αλλα πιστευω οτι θα με βολεψει καθ'οτι ειμαι αρχαρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...