21/8/13

Review - Flormar LongWearing Lipstick in L19


Γεια σας!

Έχω πολύ καιρό να ανανεώσω το blog μου. Σήμερα, όμως, επέστρεψα με ένα review για ένα καλλυντικό που λατρεύουν οι περισσότερες γυναίκες: το κραγιόν! Συγκεκριμένα θα σας μιλήσω για το Longwearing Lipstick της Flormar.

Flormar LongWearing Lipstick in L19 (Swatch στα χείλη)




Είναι στο χρώμα L19 (Κρίμα που δεν έχει ονομασία). Η συσκευασία του είναι
πολύ απλή, μαύρη, πλαστική. Στο πάνω και κάτω μέρος υπάρχει μια λεπτομέρεια που το κάνει να φαίνεται σαν γυάλινο. Η ποσότητα προϊόντος που περιέχει είναι 4,2 γραμμάρια και κοστίζει περίπου 7 ευρώ. Επομένως είναι αρκετά οικονομικό. Η διάρκεια ζωής του είναι 18 μήνες.

Το Longwearing Lipstick της Flormar έχει μια διακριτική, πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Δεν είναι ματ, αντίθετα έχει μια πολύ ενυδατική υφή. Έτσι, απλώνεται εύκολα, ενώ ταυτόχρονα έχει πολύ καλή απόδοση χρώματος. Παρ' όλα αυτά δεν απλώνεται τόσο ομοιόμορφα. Αμέσως μετά την εφαρμογή, και ειδικά μετά απο το κλασσικό ένωμα των χειλιών που κάνουμε οι περισσότερες, εάν κοιτάξω προσεκτικά, σε κάποια σημεία ξεπροβάλλει το φυσικό χρώμα των χειλιών μου. Το κραγιον κάνει, δηλαδή, αυτό που λέω "μπαλώματα" (Ελπίζω να καταλάβατε τί θέλω να πω).

Προσωπικά δεν έχω προηγούμενη εμπειρία με καλής ποιότητας ενυδατικά κραγιον για να μπορέσω να συγκρίνω. Είχα μόνο ένα ενυδατικό κραγιόν, πάλι ανοιχτόχρωμο αλλά πολύ φθηνότερο, με το ίδιο ακριβώς πρόβλημα. Εάν γνωρίζετε απο ενυδατικά κραγιον γράψτε απο κάτω τις εμπειρίες σας. 
Αυτά τα μπαλώματα γίνονται λόγω της ανοιχτής απόχρωσης; Μήπως είναι αποτέλεσμα κακής ποιότητας; Ή απλά είναι χαρακτηριστικό όλων των ενυδατικών κραγιόν που κυκλοφορούν;

Τέλος, χρειάζεστε σίγουρα κάποιο lipliner για να φαίνεται περιποιημένο το αποτέλεσμα στο περίγραμμα των χειλιών.




Το χρώμα, όμως, είναι πάρα πολύ ωραίο. Εγώ με το που το βλέπω μου φτιάχνει τη διάθεση! Είναι ένα ανοιχτό ροζ της Barbie με μπλε υποτόνους. Ταιριάζει περισσότερο στις κοπέλες που έχουν ουδέτερους ή ροζ υποτόνους.

Όσον αφορά τη σταθερότητα του κραγιόν, εγώ απογοητεύτηκα να σας πω την αλήθεια. Επειδή, μάλλον, είναι τόσο ενυδατικό φεύγει με το παραμικρό. Φεύγει εύκολα με το φαγητό, με ένα φιλί, με ένα ποτό. Όταν φύγει όλο το 'ενυδατικό μέρος', αφήνει ένα ελαφρύ χρώμα στα χείλη (stain). Αυτό φαίνεται ωραίο στα χείλη, εάν δεν προσέξεις πολύ τις λεπτομέρειες (μικρομπαλώματα).
Η διάρκειά του, εάν δεν ακουμπάτε καθόλου τα χείλη σας, είναι μέτρια θα έλεγα.


Flormar Longwearing Lipstick in L19 (Φωτογραφίες σε εσ.χώρο, με τεχνητό φως)

Και κάτι άλλο. Όπως βλέπετε στις φωτογραφίες παρακάτω, το φλας της κάμερας κάνει το χρώμα να φαίνεται πάρα πολύ πιο ανοιχτό απ' ότι φαίνεται αρχικά στη συσκευασία. Μερικές φορές, σε ορισμένους φωτισμούς, το φλας μπορεί να το κάνει να φαίνεται πάρα πολύ ανοιχτό, έντονο μωβ στα χείλη σας!

Γενικά δεν είμαι ικανοποιημένη από το συγκεκριμένο κραγιόν. Το χρώμα είναι υπέροχο σε swatch, αλλά όλα τα άλλα με χαλάνε. Θα του δώσω κι άλλες ευκαιρίες, και θα δοκιμάσω πολλές φορές να το χρησιμοποιήσω με πιο ικανοποιητικό τρόπο, αλλά μάλλον θα συνεχίσω να προτιμώ τις ματ σειρές των κραγιόν. Ενώ εάν θέλω κάποια λάμψη παραπάνω, μπορώ πάντα να χρησιμοποιήσω ένα lip gloss!

Θετικά:
+ Τέλειο χρώμα (Και πολλές ωραίες διαθέσιμες αποχρώσεις)
+ Ενυδατική υφή
+ Αρκετά οικονομική τιμή
+ Πολύ καλή απόδοση χρώματος
+ Ευχάριστη μυρωδιά

Αρνητικά:
- Μεγάλη διαφοροποίηση του χρώματος, ανάλογα με το φωτισμό και το φλας
- Πολύ μέτρια διάρκεια
- Καθόλου σταθερό
- Μπαλώματα και τονισμός των γραμμών σε ορισμένες περιπτώσεις.

Θα το ξανααγόραζες;
Όχι.Τελικά σίγουρα είμαι φαν των ματ κραγιόν!

Αυτά από μένα! Έχετε δοκιμάσει κάποιο κραγιόν της Flormar; Αν ναι, ποια είναι η γνώμη σας;
Αφήστε το σχόλιό σας. Θα επιστρέψω σύντομα με νέο review.

Lovely ♥ Reviews

 

 

20 σχόλια:

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο κραγιόν αυτής της εταιρίας..Κρίμα..και το χρωματάκι φαίνεται τόσο ωραίο.!

    Alexandra by beautydiarybyalexandra.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χμμ μηπως τα χειλη σου δεν ηταν καλα ενυδατωμενα? Κραγιον της συγκεκριμενης εταιριας δεν εχω δοκιμασει αλλα ολα τα υπολοιπα προιοντα με εχουν αφησει πολυ ικανοποιημενη..

    ellakibeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα χείλη μου δεν είναι ούτε ξηρά ούτε υπερενυδατωμένα. Είναι σε φυσιολογική κατάσταση. Με ενυδατικό balm απο κάτω το αποτέλεσμα είναι το ίδιο!

      Διαγραφή
  3. εγώ πάλι έχω δοκιμάσει κραγιόν αυτής της σειράς ακριβώς, σε χρώμα κόκκινο του πάθους!δεν είχα κανένα θέμα με μπαλώματα όπως είπες..το χρώμα ήταν πλούσιο και έστρωνε πολύ καλά.λόγω του ότι ήταν πολύ ενυδατικό ομως το επιπλέον προιόν πάει στο περίγραμμα των χειλιών κ μετά από πολλές ώρες αν δεν έχεις φορέσει μολύβι από κάτω ή έστω πούδρα τονίζει λίγο τις γραμμές στο περίγραμμα των χειλιών...κατά τα αλλα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα ιδιαίτερα με την αντοχή του!απ την άλλη με σχεδόν ίδιας ενυδάτωσης κραγιόν από clinique και estee lauder πάλι σε βυσσινί και κόκκινο χρώμα είχα χειρότερο πρόβλημα με τις γραμμές...νομίζω πως για τα μπαλώματα ευθύνεται η απόχρωση,είχα το ίδιο θέμα με κραγιόν της εταιρίας αυτής σε ανοιχτή πορτοκαλί απόχρωση αλλά άλλης σειράς... μπορείς να δεις αν θες κ το σχετικό review που έχω κάνει για κάποια προιόντα και κυρίως κραγιόν της flormar εδώ...

    http://cyclamen-of-a-fairytale.blogspot.gr/2013/07/review-flormar-cosmetics-part-1.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ίσως έχεις δίκιο. Είχα ένα ενυδατικό nude κραγιον παλιά και πίστευα οτι έφταιγε η ποιότητά του (ήταν πολύ φθηνό) που μου έκανε μπαλώματα και δεν απλωνόταν ομοιόμορφα. Τελικά ίσως παίζει τεράστιο ρόλο η απόχρωση του κάθε κραγιόν!

      Διαγραφή
    2. μπορεί!αν δεν σ ' ενδιαφέρει τόσο η ενυδάτωση σαν αποτέλεσμα,ζήτα κραγιόν που να εχουν χρώμα στάμπα!να σου πω και γω τα λατρεύω τα ματ κραγιόν!

      Διαγραφή
  4. Έχει πολλά όμορφα κραγιόν η φλορμάρ. Εγώ από Ρουμανία τα αγοράζω κάπου στα 4-5 ευρώ πάντως. Στην Ελλάδα τα έχουν πιο ακριβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Follower#105
    Lovely Blog :)
    Enjoyed reading the Posts.
    Following you. I hope you follow back and return the support too :D
    Cheers!
    http://beautydrugs.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ναι, εχω δοκιμάσει κραγιόν από αυτή την εταιρεία και δεν κρατάνε καθόλου ! αλλά το ότι είναι σε αρκετά οικονομική τιμή είναι δελεαστικό ! αλλά όχι,δεν θα ξανα αγόραζα ούτε εγώ :)

    http://prettyandelectric.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ που μοιράστηκες την γνώμη σου μαζί μας! :)

      Διαγραφή
  7. δεν έχω δοκιμάσει κανένα απο flormar αλλά φαίνεται υπεροχο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπέροχο χρώμα αλλά απο υφή δεν με τρελαίνει. Οπότε το συνδιάζω με ματ κραγιον και το αποτέλεσμα είναι τέλειο!

      Διαγραφή
  8. Και εμενα τα ματ κραγιον μου αρεσουν...δεν δοκιμασω κανενα απο αυτη την εταιρια..μπορω να τα βρω καπου online?

    περνα απο το μπλογκ μου εχεις βραβειακι

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και εμενα τα ματ κραγιον μου αρεσουν...δεν δοκιμασω κανενα απο αυτη την εταιρια..μπορω να τα βρω καπου online?

    περνα απο το μπλογκ μου εχεις βραβειακι

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι, δεν γνωρίζω αν υπάρχει κάποιο αξιόπιστο site που να τα πουλάει.
      Δοκίμασε την επίσημη ιστοσελίδα.

      Διαγραφή
  10. My new blog is www.gulsahworld.com. I will be happy if you subscribe to my blog .Kisses

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...