22/7/13

Review - Πινέλο με 3 ευρώ! - Joursna Round Top Brush

Γεια σας!
Σήμερα θα κάνω ένα review για ένα πινέλο που σας είχα αναφέρει στην ανάρτηση για τα οικονομικά πινέλα που χρησιμοποιώ, εδώ. Πρόκειται για το Joursna Professional Brush (round top). Είναι το ένα από τα πέντε πινέλα μακιγιάζ που πωλούνται ξεχωριστά ή και σαν σετ στο Ebay. Εγώ το παρήγγειλα από το Χονγκ Κονγκ σε τιμή 2,88 ευρώ, με δωρεάν μεταφορικά, και το παρέλαβα μέσα σε 2 βδομάδες! Μπορείτε να τσεκάρετε τον πωλητή που επέλεξα εδώ.
Να σημειώσω ότι μέχρι να το παραλάβω, δεν γνώριζα πως ονομάζεται η μάρκα του, καθώς δεν αναφερόταν ούτε στο κείμενο, ούτε στις φωτογραφίες στο Ebay. Με ένα γρήγορο search τώρα, είδα ότι υπάρχουν αρκετά reviews (στα αγγλικά) για αυτά τα πινέλα!


 


Εγώ έμαθα για τα συγκεκριμένα πινέλα όταν έπεσα σε ένα βιντεάκι που αναφέρεται σε dupes των πινέλων real techniques (που κάνουν θραύση στο εξωτερικό). Μετά από λίγο ψάξιμο, αποφάσισα, ότι θα δοκιμάσω ένα και συγκεκριμένα αυτό που προτείνεται ως το καλύτερο απ' όλα για το άπλωμα του υγρού foundation, και το οποίο μοιάζει αρκετά και με ένα πολύ καλό πινέλο από τα sephora, το 45 mineral powder.. Κατέληξα, λοιπόν, στο Round Top Brush, δηλαδή το πινέλο με την στρογγυλή κορυφή.

Έρχεται, απ' ότι έχω δει, σε τρία χρώματα: ροζ, χρυσό και γαλάζιο. Εγώ αγόρασα το χρυσό χρώμα λόγω διαθεσιμότητας και τιμής. Όπως ακριβώς και τα real Techniques, τα πινέλα Joursna έχουν μια βάση που τα κάνει να στέκονται όρθια σε λείες επιφάνειες. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τον τρόπο που αποθηκεύετε τα πινέλα σας, αυτό μπορεί να είναι είτε θετικό είτε αρνητικό στοιχείο.
Όσον αφορά το μέγεθος, η αλήθεια είναι ότι μου φάνηκε μικροσκοπικό όταν το παρέλαβα, αλλά τελικά έχει το ιδανικό μέγεθος (155mm, όπως αναφέρεται στο ebay) για ένα πινέλο foundation. Και χωράει άνετα στο νεσεσέρ μου!


 

Οι τρίχες του είναι συνθετικές, αλλά πολύ πυκνές και πολύ μαλακές. Είναι επίσης και αρκετά δυνατές με την έννοια ότι... δεν μαδάει! Το έχω πλύνει αρκετές φορές και δεν έχει φύγει ούτε τρίχα!
Απλώνει το foundation πολύ γρήγορα και δίνει πολύ καλό αποτέλεσμα. (πήρα και κομπλιμέντο από τον φίλο μου την πρώτη φορά που το χρησιμοποίησα!). Το μόνο αρνητικό είναι ότι επειδή χρησιμοποιείτε πινέλο, αναγκαστικά "χάνετε" λίγο foundation ανάμεσα στις τρίχες του. Οπότε χρειάζεστε λίγη παραπάνω ποσότητα foundation απ' ότι θα χρειαζόσασταν εάν το απλώνατε με τα χέρια σας. Αυτό, βέβαια, γίνεται με όλα τα πινέλα για υγρό foundation, οπότε δεν θα το συμπεριλάβω στα αρνητικά του.



Το χρησιμοποιώ με κυκλικές κινήσεις, και μερικές ταμποναριστές κινήσεις για να εισχωρήσει το foundation στους πόρους και να μου δώσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Δεν μου έχει δημιουργήσει κανένα απολύτως πρόβλημα στο πρόσωπο από τότε που άρχισα να το χρησιμοποιώ.

Αυτά, λοιπόν! Πιστεύω πως αναφέρθηκα σε όλα τα χαρακτηριστικά του. Σε περίπτωση που θέλετε να μάθετε περισσότερα αφήστε ένα σχόλιο από κάτω.
Πάμε τώρα να δούμε συγκεντρωμένα όλα τα θετικά και τα αρνητικά του:

Θετικά:
+ Πολύ χαμηλή τιμή
+ Πολύ καλό αποτέλεσμα στο άπλωμα του foundation.
+ Πολύ πυκνές, μαλακές και δυνατές τρίχες
+ Βολικό μέγεθος και έξυπνος σχεδιασμός.

Αρνητικά:
- Μπορείτε να το αποκτήσετε μόνο με online παραγγελία.


Θα το ξανααγόραζες;
Σίγουρα αξίζει και με το παραπάνω. Αλλά, προς το παρόν, δεν χρειάζομαι κανένα νέο πινέλο για το πρόσωπο.

Και κάτι ακόμα! Να είστε προετοιμασμένες με τις οικονομικές αγορές σας από το ebay. Όσο πιο φθηνά προϊόντα αγοράζετε, τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε να πέσετε σε ελαττωματικά προϊόντα. Εγώ ήμουν τυχερή και εύχομαι να είστε κι εσείς!

Αυτό ήταν το review μου. Πώς σας φαίνεται; Γράψτε από κάτω τις δικιές σας ανακαλύψεις σε οικονομικά προϊόντα και σε dupes!
Θα τα ξαναπούμε σε επόμενο ποστ!






15 σχόλια:

  1. ta exw dei kai egw auta kai ta eixa dei kai se videaki kai legane ta kalhtera !! Akoma den exw kataferei na ta parageilw megieees !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, υπάρχουν πολύ καλά λόγια για αυτά τα πινέλα. Σ' ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. Τελεια!! Ευχαριστουμε για το ποστ. Σιγουρα θα το παραγγειλω ειτε μονο του ειτε σε σετ ♥

    ellakibeauty.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Amazing brushes! lately I only use the MAC brushes

    I follow you beautiful blog. I hope you will follow me back and I will wait for you in my blog www.gabusiek.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω ακούσει πολλά για αυτά τα πινέλα...:)
    υπάρχουν και μεταφορικά?:/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όχι! Τα μεταφορικά είναι δωρεαν απο Χονγκ Κονγκ σχεδόν πάντα!

      Διαγραφή
  5. Με γεια σου!! Πολύ καλό φαίνεται, ειδικά αφού δεν μαδάει!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Real Technique brushes are amazing! i really love how pretty they look and work so amazing :)

    NEW POST: www.chriissydollxo.com
    Let's connect at GFC and BLOGLOVIN'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ax ti omorfa ola ta pinelakia sou!!! exw kai egw alla den ta xrisimopoiw
    para poli einai i alitheia:)
    exw kai ena diagonismo sto FB gia ena NYX beauty set! an theleis perna:)
    filakiaaa

    www.fashionrailways.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα τα παραγγείλω
    ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ !!!!!

    rixnontas1matia.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωραία! Ελίζω να σε βολέψουν! Περιμένω να μάθω πώς σου φάνηκαν!

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...