22/6/13

Review - NYX Soft Matte Lip Cream in Milan

Επιτέλους! Το κραγιονάκι που ήθελα ένα χρόνο περίπου, το έχω επιτέλους στα χέρια μου! Πρόσφατα το κατάστημα της ΝΥΧ στη Θεσσαλονίκη έφερε νέα προϊόντα και μέσα σε αυτά ήταν και τα Soft Matte Lip Creams. Παλαιότερα είχα παραγγείλει ένα - το χρώμα Amsterdam -  από το εξωτερικό. Πατήστε εδώ για να δείτε το σχετικό review.
Σήμερα θα μιλήσω για το χρώμα Milan. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά όταν το είδα φορεμένο σε μια πανέμορφη ξένη youtuber: http://www.youtube.com/watch?v=KXfrHOTGPlU


Soft Matte Lip Cream in Milan


Η συσκευασία περιέχει 6ml προϊόντος. Είναι ένα κρεμώδες κραγιόν με απίστευτη απόδοση χρώματος και προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Απλώνεται σαν όνειρο στα χείλη και στην αρχή το νιώθετε πολύ ενυδατικό. Μέσα σε λίγα λεπτά όμως στεγνώνει και δεν γυαλίζει καθόλου. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι ξηραίνει τα χείλη. Ειδικά στο συγκεκριμένο χρώμα εγώ δεν τα νιώθω ούτε ενυδατωμένα, ούτε ξηρά. Είναι κάπου στη μέση.
Έχει κι αυτό την ίδια μυρωδιά με το Amsterdam. Μυρίζει κάτι σαν βανίλια - βούτυρο κακάο. Δεν είναι πολύ έντονη, μου αρέσει πολύ!
Η διάρκειά του είναι αρκετά καλή. Στην αρχή που το βάζετε, μέχρι και να στεγνώσει, μπορεί να μεταφερθεί εύκολα. Από τη στιγμή που θα στεγνώσει, όμως, μπορείτε να φάτε και να πιείτε χωρίς να δείτε σημαντικές "απώλειες"! Θα έλεγα ότι κρατάει 5 με 6 ώρες.


Soft Matte Lip Cream in Milan (Σε φυσικό φωτισμό)

Και τώρα σχετικά με το χρώμα. Είναι ένα ωραίο ροζ τύπου dusty rose. Μοβίζει ελαφρώς. Δίνει αμέσως χρώμα και ζωντάνια στο πρόσωπό μου. Ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλετε μπορείτε είτε να το χρησιμοποιήσετε σαν κραγιόν, απλώνοντάς το σε όλη την επιφάνεια των χειλιών, είτε να βάλετε κάποια ποσότητα και να το απλώσετε με τα δάχτυλά σας. Στη δεύτερη περίπτωση έχετε ένα πολύ φυσικό αποτέλεσμα. Φωτίζεται το πρόσωπό σας χωρίς να φαίνεται ότι φοράτε κραγιόν!

Το μόνο που με χάλασε λίγο ήταν η τιμή του, να σας πω την αλήθεια. Περίμενα να κοστίζει κάπου στα 6 ευρώ, που είναι η ακριβότερη τιμή που μπορείς να το βρεις στο εξωτερικό. Τελικά κοστίζει 7,95 ευρώ, δηλαδή 2 ευρώ πάνω. Δεν εννοώ ότι είναι πανάκριβο, απλά με χαλάει αυτή η διαφορά τιμής. Το έψαξα και πάλι στο ebay και θέλω να σας πω ότι στην ίδια τιμή μπορώ να το παραγγείλω και απ' έξω.
Τέλος πάντων, αρκετά με αυτά, ας περάσουμε στα θετικά και αρνητικά:

Θετικά:
+ Προσιτή τιμή (Στα 8 ευρώ).
+ Έντονη απόδοση χρώματος.
+ Ευχάριστη μυρωδιά και ευχάριστη αίσθηση στα χείλη.
+ Μικρή συσκευασία, που χωράει παντού.
+ Δεν δοκιμάζονται σε ζώα

Αρνητικά:
- Μέχρι να στεγνώσει μεταφέρεται εύκολα.


Θα το ξανααγόραζες;
Ναι. Το επόμενο στη λίστα είναι το addis ababa!


Αυτά από μένα. Για να δείτε το review μου για το δεύτερο Soft Matte Lip Cream στο χρώμα Amsterdam πατήστε εδώ. Εμείς θα τα ξαναπούμε σύντομα σε νέο review post!





8 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...