26/6/13

Mini Haul #3 - Οικονομικά προϊόντα

Γεια σας!
Σήμερα θα σας δείξω κάποια προϊόντα που αγόρασα χθες. Πήγα στο σούπερ μάρκετ, στο Hondos Center και σε ένα μαγαζάκι με καλλυντικά στη γειτονιά μου. Και για να δούμε τί πήρα!

Dove Beauty Bar, ΑΛΙΚΟΝ Ροδόνερο, Lovie Nail Polish, Johnson's γαλάκτωμα καθαρισμού



Ας τα πάρουμε με τη σειρά:

Dove - beauty cream bar: Το αγοράζω συνέχεια και το χρησιμοποιώ αποκλειστικά για το πρόσωπο. Ουσιαστικά με αυτό καθαρίζω το πρόσωπό μου. Με αυτό ξεβάφομαι, σαπουνίζοντας το πρόσωπό μου δύο με τρεις φορές κάθε βράδυ. Παρ' όλο που πρόκειται για μπάρα σαπουνιού, δεν ξηραίνει το δέρμα.  Είναι πολύ απαλό και καθαρίζει ικανοποιητικά. Βέβαια, δεν αντικαθιστά τα προϊόντα ντεμακιγιάζ, αλλά για κοπέλες που δεν μπορούν να ξοδεύουν πολλά χρήματα σε καλλυντικά, βολεύει μια χαρά. Μετά τον καθαρισμό χρειάζομαι οπωσδήποτε ενυδατική, διότι έχω ξηρό δέρμα και με τραβάει ελαφρώς.
ΤΙΜΗ: 0,90
ευρώ, Hondos Center



ΑΛΙΚΟΝ Ροδόνερο: Είναι ένα προϊόν που αγοράζω για πρώτη φορά. Ήθελα να φτιάξω ένα σπρέι για το μακιγιάζ, αντίστοιχο του γνωστού Fix+ της MAC. Το έφτιαξα με 2,5 μέρη νερού, 2,5 μέρη ροδόνερου και 1 μέρος γλυκερίνης, σύμφωνα με τις οδηγίες της Αναστασίας που θα βρείτε σε αυτό το βιντεάκι. Δε το δοκίμασα ακόμα στο πρόσωπο, αλλά το ψέκασα σε μερικά σημεία στο σώμα και σαν να έγιναν λίγο πιο απαλά. Μου φαίνεται μια χαρά!
ΤΙΜΗ: 1,99
ευρώ, Μαρινόπουλος



Lovie - Long Lasting Nail Polish #177: Ένα ακόμα βερνίκι νυχιών σε ροζ χρώμα. Στην αρχή μου θύμισε το προηγούμενο της Sixteen που σας έδειξα εδώ. Τελικά, όμως, δεν μοιάζουν καθόλου. Το συγκεκριμένο είναι ροζ με έντονους κοραλλί υποτόνους. Είναι αρκετά έντονο σαν χρώμα, και μοιάζει με neon. Γράφει καλά, αλλά δεν είναι εντελώς opaque. Θέλει δυο με τρεις στρώσεις για να καλύψει εντελώς τα νύχια σας.
ΤΙΜΗ: 1,50
ευρώ, Μαγαζάκι γειτονιάς




Lovie - Nail Polish Long Lasting #177

Johnson's face care - γαλάκτωμα καθαρισμού και ντεμακιγιάζ ματιών (ξηρές, ευαίσθητες επιδερμίδες): Θα σας φανεί απίστευτο, αλλά ίσως είναι το πρώτο προϊόν ντεμακιγιάζ που αγοράζω, πέρα από μαντηλάκια! Χρόνια σκέφτομαι ότι πρέπει να αγοράσω κάποιο ειδικό προϊόν για τον καθαρισμό του προσώπου μου, αλλά πάντα το άφηνα στην άκρη γιατί φοβόμουν να δοκιμάσω νέα προϊόντα στο πρόσωπό μου και γιατί βολευόμουν με τα σαπούνια. Βέβαια, όταν βλέπεις προσφορές, το μάτι σου γυαλίζει. Δεν μπορούσα, λοιπόν, να το αφήσω, καθώς η Johnson's είχε έκπτωση σε όλα τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου (εκτός από τα μαντηλάκια). Το συγκεκριμένο από 4,99 κατέβηκε στα 2,99! Το χρησιμοποίησα χθες, μετά τον καθαρισμό με το σαπούνι (που δεν μπορώ να παραλείψω) και εντυπωσιάστηκα που είδα το βαμβάκι να γίνεται πορτοκαλί! Είχα ακόμα υπολείμματα μακιγιάζ! Μετά από αυτό, ίσως συνεχίσω να το αγοράζω! Σε περίπτωση που διαπιστώσω κάποια αλλαγή στο δέρμα μου, καλή ή κακή, θα σας ενημερώσω.
ΤΙΜΗ: 2,99 ευρώ, Hondos Center


Σύνολο αγορών: 7,38 ευρώ. Μια χαρά, έ;

Ανυπομονώ να δω το αποτέλεσμα του spray με το ροδόνερο στο μακιγιαζ. Μπορεί να κάνω κάποιο σχετικό post. Πρώτα, όμως, πρέπει να περάσει κάποια τεστ!
Αυτά απο 'μένα. Θα τα πούμε σύντομα σε νέα ανάρτηση!






6 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...