25/5/13

Review - MAC Lipstick in Pink Plaid (Matte)

Γεια σας! Σήμερα θα σας δείξω το πρώτο και μοναδικό M.A.C κραγιόν που έχω στην συλλογή μου. Πρόκειται να πάρω ένα δεύτερο σύντομα και σίγουρα θα κάνω και για εκείνο ένα review!
Για να δούμε, όμως, πρώτα αυτό:

MAC Lipstick in Pink Plaid (Matte)

Πρόκειται για το Pink Plaid που ανήκει στην μόνιμη matte συλλογή των MAC. Κοστίζει, αν θυμάμαι καλά, 18 ευρώ στο το κατάστημα της MAC. Είναι ένα πολύ ωραίο ροζ χρώμα, πολύ ευκολοφόρετο και πιστεύω ότι ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες. Γράφει έντονα και γλιστράει αρκετά εύκολα στα χείλη. Δεν γυαλίζει καθόλου, αλλά δεν ξηραίνει τα χείλη, όπως ίσως κάνουν κάποια άλλα ματ κραγιόν (πχ το Ruby Woo). Επίσης, έχει καλή διάρκεια, αλλά θα χρειαστεί να το ανανεώνετε μετά το φαγητό.
Έχει την χαρακτηριστική μυρωδιά που έχουν τα περισσότερα κραγιόν της MAC, που μοιάζει με βανίλια-μπισκότο. Προσωπικά, δεν με ενοχλεί καθόλου, αντιθέτως μου αρέσει πολύ!
Να σας πω ότι όταν πήρα το συγκεκριμένο κραγιόν, είχα ένα κόλλημα με τα συστατικά των καλλυντικών και πρόσεχα πολύ για τοξικές και επικίνδυνες ουσίες. Ε, λοιπόν, αυτό το κραγιόν δεν είχε κανένα ανησυχητικό συστατικό, τα είχα διαβάσει και ελέγξει ένα-ένα! +1, λοιπόν και για την ποιότητα του!

Να προσπαθήσω τώρα να σας περιγράψω ακριβώς το χρώμα... Εκτός από τον φωτισμό, παίζει ρόλο και το χρώμα των χειλιών σας στο πώς θα φανεί στα χείλη. Σε εμένα, που έχω λίγο σκούρα χείλη, φαίνεται πιο μωβ-σκούρο nude χρώμα. Σε μια φίλη μου που έχει σχεδόν άχρωμα χείλη φαίνεται περισσότερο ανοιχτό ροζ. Στην πρώτη φωτογραφία δεν φαίνεται αληθινό το χρώμα του. Δώστε περισσότερη σημασία στην δεύτερη φωτογραφία, παρακάτω, η οποία δείχνει καλύτερα το χρώμα και στη συσκευασία και στο swatch στο χέρι:


MAC Lipstick in Pink Plaid (Matte) - More true to color picture

Να σας πω ότι το φοράω πολύ αυτό το κραγιόν, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, για οποιαδήποτε περίσταση. Δεν θέλω να μου τελειώσει! Όσο για το σχήμα του, μη με ρωτήσετε πώς τα κατάφερα να το κάνω έτσι... Δεν ξέρω!
Να πάμε, όμως, πίσω στο θέμα και να δούμε γρήγορα τα θετικά και τα αρνητικά του:

Θετικά:
+ Πολύ καλή ποιότητα
+ Kαλή διάρκεια
+ Έντονη απόδοση
+ Ευχάριστη μυρωδιά

Αρνητικά:
- Ακριβό (τουλάχιστον για 'μένα!)

Θα το ξανααγόραζες;
Και το ίδιο και άλλα χρώματα, βεβαίως!

Ελπίζω να αποκτήσω επιτέλους και ένα δεύτερο MAC κραγιόν! Δεν έχω καταλήξει, όμως, σε κάποιο! Έχετε να μου προτείνετε κανένα; Γράψτε μου στα σχόλια!
Αυτά από 'μένα! Τα λέμε σε επόμενο post!


20 σχόλια:

  1. τέλειο χρωματάκι!!!! Αν θες σε κάτι nude αλλά όχι τελείως μπεζ να πάρεις το Creamcup! Είναι υπέροχο! Αν θέλεις κοκκινάκι, προτείνω Russian Red, κι αν θες πολύ έντονο ροζ Up the Amp ή Candy Yum Yum, το πρώτο είναι λίγο πιο γυαλιστερό ενώ το δεύτερο ματ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. To Up The Amp το έχω στο μυαλό μου... Θέλω να το δώ και απο κοντά στο κατάστημα για να αποφασίσω αν μου αρέσει τελικά! Θα κοιτάξω και το creamcup, μιας και δεν έχω καθόλου nudes στη συλλογή μου! (νομίζω δεν μου πηγαίνουν!) Σ'ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  2. ouuuuuuuuuuuuuu apo Mac allo tipota!!!ti xrwma 8es??
    endeiktika protinw ta :Russian red,Impassioned,Angel,hug me,gotta dash
    kai i lista den exei teleiwmo!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιο πολύ μου αρέσουν τα ροζ... Μου είναι δύσκολο να διαλέξω μόνο ένα! Το Impassioned και το Angel τουλάχιστον θα τα κοιτάξω σίγουρα! Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
  3. Απλά είναι υπεροχο..το θελω..μπορεί να μου το στειλει καποιος σαν δωρο παρακαλώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πραγματικά πολυ ομορφη η απόχρωση αλλα η M.A.C. ειναι ακριβή γενικα αν και εχει απο τα καλύτερα προϊόντα.
    Εγινα μελος στο blog σου...αυτο ειναι το δικο μου http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/ θα χαρω να του ρίξεις μια ματια...φιλακια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, 18 ευρώ για ένα μικρό κραγιον μου φαίνονται πολλά...
      Σ'ευχαριστώ! Φαίνεται πολύ όμορφο το μπλογκ σου :)

      Διαγραφή
  5. υπέροχο χρώμα αγαπημένη mac!! σου έχουμε βραβείο εδώ---> http://angelandnastaziabeautyst.blogspot.gr/2013/05/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχεις βραβειάκι!
    http://makeupdrivesmecrazy.blogspot.gr/2013/06/one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όμορφο review και blog ομορφιάς!
    Εχεις νέες followers- σε περιμένουμε και στο δικό μας blogaki !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάρα πολύ όμορφο χρώμα! :)
    Έχεις βραβειάκι από μένα http://efilovesbeauty.blogspot.com/2013/06/one-lovely-blog-award-no2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Είναι πολύ ωραίο και αυτό και γενικά όλα τα mac. Να το χαρείς και σο εύχομαι σύνταομα να αποκτήσεις όσα mac θέλεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. fovero to xrwma to exw agorasei kai egw <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...