14/5/13

Review - Bioten Skin Moisture for dry/sensitive skin

Άλλο ένα review που σας υποσχέθηκα... Πέρασαν σιγά σιγά οι μέρες και χρησιμοποιώ καθημερινά (πρωί και βράδυ) την ενυδατική της Bioten που σας έδειξα σε προηγούμενη ανάρτηση, εδώ. Θα σας μιλήσω λοιπόν για το πώς μου φαίνεται και θα την συγκρίνω ελαφρώς με την αγαπημένη μου ενυδατική της Johnson's που αναφέρω εδώ.

Bioten Skin Moisture for dry/sensitive skin

Bioten Skin Moisture for dry/sensitive skin, λοιπόν. Η συσκευασία είναι γυάλινη και έχει ένα πολύ παχύ πλαστικό καπάκι. Φαίνεται καλή η ποιότητά της. Περιέχει 50ml κρέμας και κοστίζει 5,83 ευρώ, από τα Hondos Center. Είναι περίπου 1-2 ευρώ φθηνότερη από την αγαπημένη μου Johnson's, γι' αυτό είπα να της δώσω μια ευκαιρία.
Όπως γράφει και η συσκευασία, περιέχει 100% φυσικό εκχύλισμα βαμβακιού και είναι paraben, parafin και colorant free, δηλαδή δεν περιέχει αυτές τις τρείς επικίνδυνες και αλλεργιογόνες ουσίες. Το άρωμά της, φανταστικό, αλλά λίγο έντονο! Μου αρέσει πολύ και προσωπικά δεν με ενοχλεί.

Σχετικά με την υφή της, είναι λεπτόρρευστη και καθόλου λιπαρή. Μου θυμίζει την ενυδατική του Κορρέ με άγριο τριαντάφυλλο, στην υφή και το αποτέλεσμα που δίνει. Παρ' όλο που απευθύνεται σε ξηρά δέρματα, μπορώ να πω ότι δεν είναι αρκετά "βαριά" σαν κρέμα.
Και θα σας εξηγήσω αμέσως:
Προσωπικά εμένα το δέρμα μου "τραβάει" μετά το μπάνιο, το πλύσιμο, τον καθαρισμό. Όταν βάζω τη συγκεκριμένη κρέμα, νιώθω ότι ενυδατώνεται το δέρμα μου, αλλά μόνο επιφανειακά. Δεν νιώθω ότι απορροφάται κάπως βαθύτερα, όπως γινόταν με την Johnson's (η οποία ήταν για κανονικά/μεικτά δέρματα!). Γι' αυτό και νιώθω αμέσως μετά την ενυδάτωση, ένα μικρό "τράβηγμα", το οποίο, όμως, υποχωρεί μετά απο λίγη ώρα. Δεν γνωρίζω γιατί γίνεται αυτό. Πολύ πιθανό να χρειάζομαι λίγο χρόνο για να την συνηθίσει το δέρμα μου.
Μόλις στεγνώσει, το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου γυαλιστερό, και η επιδερμίδα είναι απαλή και έτοιμη να δεχτεί το μέικαπ.




Περίεργο αποτέλεσμα! Οι ενυδατικές που αγοράζω συνήθως για ξηρά δέρματα, μου βγαίνουν πολύ πιο αραιές και ελαφριές απο αυτές που αγοράζω για κανονικά/μεικτά δέρματα. Τέλος πάντων. Ας δούμε τώρα συγκεντρωμένα όλα τα χαρακτηριστικά, αρνητικά και θετικά, αυτής της ενυδατικής κρέμας.

Θετικά:
+ Πολύ ωραίο άρωμα φρεσκάδας
+ Πολύ οικονομική
+ Αρκετή ποσότητα σε ωραία συσκευασία

Αρνητικά:
- Ίσως δυσαρεστήσει τις κοπέλες που ενοχλούνται με τα αρώματα στα καλλυντικά.
- Δεν είναι αρκετά ενυδατική για εμένα, που έχω ξηρό δέρμα.

Θα την ξανααγόραζες;
Την συγκεκριμένη για τα ξηρά δέρματα, όχι. Επειδή, όμως, είναι πολύ οικονομική πιθανόν να αγόραζα την αντίστοιχη για τα κανονικά/μεικτά δέρματα (που έχει εκχύλισμα κυδωνιού και πράσινο καπάκι) για να δω την διαφορά στην υφή. Πιστεύω, όμως, ότι μέχρι τότε θα μου έχει λείψει η αγαπημένη Johnson's.

Αυτά απο εμένα! Τα λέμε σύντομα!


9 σχόλια:

  1. θέλω κι εγώ να δοκιμάσω κάποια bioten προιόντα αλλά έχω κι εγώ πολύ αφυδατωμένο δέρμα οπότε δεν ξέρω αν θα μου έστρωνε η συγκεκριμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε εγώ γνωρίζω αν θα σε άφηνε ικανοποιημένη. Κάθε δέρμα είναι διαφορετικό, και ποτέ δεν ξέρεις αν δεν δοκιμάσεις η ίδια.. :)

      Διαγραφή
  2. Και εσύ έχεις πολύ ωραίο blog. Ανταποδίδω το βραβειάκι..
    http://alldaybeautiful.blogspot.gr/2013/05/award-one-lovely-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. very interesting blog)
    I'm following you)
    follow me back, please?
    kisses
    http://www.makingindustry.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΒΡΑΒΕΙΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...