4/5/13

Mini Haul #2!

Γεια σας!
Προχθές έκανα μια μικρή βόλτα στην αγορά και πήρα μερικά - οικονομικά όπως πάντα - πραγματάκια. Η αφορμή για αυτή την εξόρμηση ήταν μια ενυδατική, που την χρειαζόμουν οπωσδήποτε, καθώς μου έχει τελειώσει εδώ και πολλές μέρες αυτή που χρησιμοποιούσα. Αλλά, όπως καταλαβαίνετε, το ένα φέρνει το άλλο, και...!
Πάμε να σας δείξω:

Bioten Skin moisture 24 hour cream, Nyx Jumbo Eye Pencil in Milk, Keratinology by Sunsilk Conditioner


Bioten Skin Moisture for dry/sensitive skin: Γνωρίζω ότι έχετε ακούσει και διαβάσει άπειρες φορές για τα προϊόντα της bioten τελευταία (όπως κι εγώ άλλωστε). Παρ' όλα αυτά δεν έχω δει την συγκεκριμένη κρέμα για ξηρά και ευαίσθητα δέρματα. Έβλεπα μόνο την αντίστοιχη για κανονικά-μεικτά δέρματα. Τέλος πάντων, χρειαζόμουν μια ενυδατική. Έχω αναφέρει εδώ ότι χρησιμοποιώ πάρα πολύ καιρό την Johnson's face care, και συγκεκριμένα την έχω πάρει 4-5 φορές. Είναι πολύ καλή κρέμα, αλλά λόγω του ότι αυτή της bioten έχει πολύ καλές κριτικές και λίγο οικονομικότερη τιμή, είπα να τη δοκιμάσω! Κοστίζει 5,83 (στο Hondos Center). Την έχω χρησιμοποιήσει μόνο 2 φορές μέχρι τώρα και μου φαίνεται καλή! Θα κάνω review σε λίγο καιρό, γιατί θέλω να δω τα αποτελέσματα της μακροπρόθεσμα.

NYX Jumbo Eye Pencil in Milk: Εντάξει, πασίγνωστο προϊόν, μόνο εγώ δεν το είχα! Τουλάχιστον στην Αμερική έχει γίνει χαμός. Χρησιμεύει σαν eye primer-βάση σκιάς, highlighter για τα φρύδια και το εσωτερικό των ματιών, και φυσικά σαν απλό eyeliner-μολύβι ματιών. Είναι πολύ κρεμώδες, γράφει εντονότατα, αλλά και σβήνει πολύ εύκολα. Είναι αρκετά χρήσιμο και πολύ οικονομικό. Κοστίζει 4,95 ευρώ. Το αγόρασα από το κατάστημα της Nyx. Θα ακολουθήσει review σύντομα.

Keratinology by Sunsilk - Conditioner: Έχω μιλήσει για αυτό το conditioner στο ακριβώς προηγούμενο post. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ένα πλήρες review και να μάθετε την σούπερ τιμή του!


Αυτά! Μακάρι να μπορούσα να πάρω περισσότερα πράγματα! Τελικά, εμείς οι γυναίκες δεν χορταίνουμε ποτέ με τα ψώνια!
Τα λέμε σύντομα! Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα, να περνάτε καλά!


6 σχόλια:

  1. megeia!!!ola einai uperoxa!!
    eidika to moluvi!!8elw poluuuu na parw ki egw ena!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε λίγο καιρο , που θα έχω ολοκληρωμένη άποψη, θα κάνω review! Προς το παρόν φαίνεται καλό. Είναι οικονομικό και υπάρχουν πάρα πολλά χρώματα να διαλέξεις! :)

      Διαγραφή
  2. ομορφα ολα!!! περιμενω το review Nyx! δεν το εχω δοκιμάσει και θέλω να δω πως ειναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω περιμενω τ review της bioten!!! Δεν έχω δοκιμάσει ενυδατική της συγκεκριμένης εταιρίας!!! Μεγεια και να τα εθχαριστηθεις!!! Φιλια πολλΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...