10/6/14

Review - Ψαλιδάκι βλεφαρίδων N.P.V.

Γεια σας!

Σήμερα θα σας μιλήσω για το ψαλιδάκι βλεφαρίδων. Μέχρι πρόσφατα, δεν είχα δοκιμάσει ποτέ να γυρίσω τις βλεφαρίδες μου με ένα τέτοιο εργαλείο. Καταρχάς μου φαινόταν ανατριχιαστικό να τοποθετήσω κάτι τέτοιο τόσο κοντά στα μάτια μου και έπειτα φοβόμουν ότι ίσως κοπούν οι βλεφαρίδες μου, ίσως να πονέσω κτλ κτλ.

Τελικά, σε μια βόλτα μου στα Hontos Center, αποφάσισα να το δοκιμάσω. Επέλεξα ένα πολύ οικονομικό ψαλιδάκι βλεφαρίδων της εταιρίας N.P.V. cosmetic. Μου κόστισε μόνο 1,91 ευρώ!




Το πρώτο πράγμα που πρόσεξα μετά από αυτή την αγορά ήταν οι οδηγίες και οι προφυλάξεις για το προϊόν. Αναφέρει πάνω κάτω τα εξής, τα οποία πρέπει να προσέχετε κι εσείς:

  • Οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι στεγνές και καθαρές πριν τη χρήση. ΜΗΝ χρησιμοποιείτε το ψαλιδάκι σε ήδη βαμμένες βλεφαρίδες!
  • Αλλάξτε το σφουγγαράκι του ψαλιδιού όταν παρατηρήσετε ότι άρχισε να σκληραίνει.
  • Μην χρησιμοποιήσετε το ψαλιδάκι ποτέ χωρίς το προστατευτικό σφουγγαράκι!

Το δοκίμασα την επόμενη μέρα. Πριν βάλω την μάσκαρα, γύρισα τις βλεφαρίδες μου σε 3 σημεία: στη βάση τους, στη μέση και στις άκρες. Το αποτέλεσμα..πολύ καλό. Πραγματικά κάνει μεγάλη διαφορά! Ακόμα και πριν βάλω τη μάσκαρα τα μάτια μου φαίνονταν πολύ πιο γλυκά και ανοιχτά! Όταν έβαλα τη μάσκαρα το αποτέλεσμα ήταν τέλειο! Βλεφαρίδες μεγάλες, μαύρες και γυριστές! Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος της ημέρας οι βλεφαρίδες μου ήταν ακόμα γυριστές.


Θέλει βέβαια προσοχή με ένα τέτοιο εργαλείο. Εγώ μερικές φορές πιάνω και το δέρμα που βρίσκεται στη βάση των βλεφαρίδων μου (Άουτς!!!!). Επίσης, μην βιάζεστε να βάλετε δύναμη. Πιέστε τις βλεφαρίδες ελαφρά και μετά αυξήστε τη δύναμη όσο χρειάζεται.

Όσες, λοιπόν, δεν έχετε δοκιμάσει ακόμα το ψαλιδάκι βλεφαρίδων σας το συστήνω! Μη το σκέφτεστε, ειδικά όταν μπορείτε να αποκτήσετε ένα σε τόσο χαμηλή τιμή. Θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Εσείς τι γνώμη έχετε για τα ψαλιδάκια βλεφαρίδων; Επίσης, πιστεύετε ότι τα ακριβότερα ψαλιδάκια κάνουν καλύτερη δουλειά από τα πιο οικονομικά;
Αυτά από μένα! Τα λέμε σε νέα ανάρτηση!


Lovely ♥ Reviews

 

2 σχόλια:

  1. εγώ ακόμα δεν έχω τολμήσει να το χρησιμοποιήσω, το πιάνω και με πιάνει τρέμουλο!!!χιχι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα! Μη φοβάσαι τελικά δεν είναι τίποτα! Απλά οι βλεφαρίδες πρέπει να είναι πεντακάθαρες (απο μάσκαρα) για να το χρησιμοποιήσεις χωρίς να φοβάσαι.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...