12/3/13

Mini Review - Amy's Cosmetics

Έχω δύο προϊόντα από την εταιρία Amy's Cosmetics και σκέφτηκα να σας τα δείξω. Το πρώτο, που το έχω πολύ καιρό τώρα, είναι ένα ρούζ, και το δεύτερο, που είναι πρόσφατη αγορά, είναι ένα μολύβι ματιών (;). Τα αγόρασα και τα δύο απο ένα μικρό κατάστημα της γειτονιάς μου.

Amy's Cosmetics: Perfect Eye Pencil #20, Compact Rouge # 6
Amy's Compact Rouge: Ένα πολύ ωραίο ρουζ σε χρώμα ροζ-κοραλί. Έχει ελάχιστους ιριδισμούς. Είναι αρκετή η ποσότητα που υπάρχει στη συσκευασία.. Το χρησιμοποιώ 1 χρόνο νομίζω (πάρα πολύ συχνά, αλλά όχι καθημερινά), και ακόμα δεν έχει φανεί ο πάτος του! Γράφει αρκετά καλά, όσο πρέπει για ρούζ. Η διάρκειά του είναι απλά ok. Μετά απο πολλές ώρες δεν φαίνεται πολύ στο πρόσωπο. Κόστισε γύρω στα 4 ευρώ. Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και σίγουρα θα ξανααγοράσω ρούζ από την εταιρία. Ανυπομονώ να δοκιμάσω και άλλες αποχρώσεις!

Amy's Perfect Eye Pencil: Έψαχνα μολύβι χειλιών και κατέληξα με μολύβι ματιών! Παραδέχομαι ότι είμαι απρόσεκτη μερικές φορές. Αλλά δεν φταίω μόνο εγώ, αφού το συγκεκριμένο χρώμα παραπέμπει σε χείλη! Τέλος πάντων. Το χρώμα του είναι κόκκινο με μπλέ υποτόνους (Μου θυμίζει λίγο το Ruby Woo της MAC, γι'αυτό και το πήρα!). Το φόρεσα σε όλη την επιφάνεια των χειλιών μαζί με κραγιόν. Έχει μια χαρά απόδοση, γράφει καλά. Είναι όμως αρκετά ξηρό στα χείλη, όπως κάθε μολύβι. Η αλήθεια είναι ότι φοβάμαι λίγο τις επιπτώσεις που μπορεί να έχει η χρήση μολυβιού ματιών στα χείλη, καθώς όταν γλύφεις τα χείλη, όλα τα συστατικά καταλήγουν μέσα σου. Θα το ξανασκεφτώ πριν το ξαναφορέσω. Κόστισε μόνο 1,90 ευρώ. Δεν νομίζω να ξανααγοράσω άλλο τέτοιο μολύβι από την εταιρία. Για να μου φύγει και η ανησυχία..

Amy's Cosmetics Swatches (χωρίς φλας): Perfect Eye Pencil #20, Compact Rouge # 6
Ο φωτισμός αλλοιώνει λίγο τα χρώματα στα swatches. Το μολύβι είναι κόκκινο, αρκετά σκούρο, με μπλε υποτόνους, όπως ανέφερα παραπάνω. Το ρούζ είναι πιο έντονο ροζ απο αυτό που φαίνεται στη φωτογραφία. Στην πρώτη φωτογραφία τα χρώματα φαίνονται πολύ πιο αληθινά.

Πιστεύω ότι η Amy's Cosmetics είναι μια αρκετά καλή οικονομική εταιρία καλλυντικών, και μπορούμε να βρούμε σε πολύ χαμηλές τιμές προϊόντα που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο μακιγιάζ μας.

Αυτά! Σε περίπτωση που προμηθευτώ κι άλλα προϊόντα από την εταιρία θα κάνω ένα νέο ποστ, εδώ στο Lovely Reviews.

6 σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...